@azadsyazirarose

Daddy to my princess 🅰MARR🅰 n 🅰MEISY🅰 n husband to EIR🅰 SY🅰ZIR🅰 BRAND AMBASSADOR FOR 'MyGoldDigger.com EMiG WorldWide Sdn Bhd
1.85 thousand posts
285.98 thousand followers
455 following

@azadsyazirarose

Azad Jazmin®
1 week ago
@azadsyazirarose Instagram photos and videos @eirasyaziraofficial My Heart N My Soul #mygolddigger

  • @shydaarsha - mummy shyda | 22

    Dekat kptm kb gmbaq ni

  • @intan_3m - Nurul Ruslan

    Lovely

  • @dr_kesehatanpayudara_003 - ALAT&MASKER PEMBESAR PAYUDARA💯

    ! Ayoo kepin ig @dr_kesehatanpayudara_ upgrade payudaramu menjadi lebih besar&kencang!_______________________________ WA : 0823-6213-0844

  • @dr_kesehatanpayudara_003 - ALAT&MASKER PEMBESAR PAYUDARA💯

    Yoyo

  • @_farhana00 - 17'|Johor Bahru

    Sweet..@azadsyazirarose

  • @nura_jaz - Nura Zahrudin

    Brsemut skrin hp

  • @nazira_halid_94 - Nana chubby 94

    Kak iera pkai produk pe tuk jaga rmbut..... .. Cntik la rmbut akak

  • @fatimah_abas57 - kak tim

    Sweet couple hingga ke jannah

  • @shamsinorabdullah355 - ShamsinorAbdullah

    Like this couple..️

  • @iza_yusof - AZIZAH YUSOP

    Semoga bahagia hingga ke jannah..

  • @aziyani_zaidannaufal - Nur Aziyani Mohammad

    Knp la abg @azadsyazirarose n8 x msok maharaja lawak..apesal la aki rase filem2 ke drama2 dy ke klako je slu..'black kalu sudah ttp satu mata....!"

  • @hairirima - eymashima

    So sweet @azadsyazirarose

  • @jasmin_perlashine - sebiji melepak, 2biji melepak2

    Hye! Dptkan kulit wajah putih dan bersih dari segala kotoran hanya dgn serbuk mutiara. Hrga promosi dan byk freegift akn dberi tau.. jgn tlambat! Whtsapp 0197459836

  • @ida_razab - ida_

    So sweet..suke tgk couple ni@ierasyaziera

  • @w_yti - wahee♥

    May together till jannah

  • @suhaizaza - sue

    Eira makin lawa

  • @ellybeauty_official_sidro - ellybeauty

    Cantikk

  • @cantik_tanpa_misai - jolen bleach cream

    Suka tgk couple ni. Sweet sokmo

  • @elly.zaliza - Elly Zaliza

    Bergula aiihh...

  • @belvya.batucaves - V SHAPEKAN MUKA DAN BODY SLIM

    hai cantek.. jom tgok ig saya.. saya jual scrub v shape muka n no double chin

  • @yang_halal_halal_saja - Annie

    Saya Suka tgk Couple nih. Simpel dan tidak Menunjuk..

  • @suriaazanam - suria azanam

    cntik nyaa

  • @mimie_rosebella - Mimi Rosebella

    Sweetnya..Semoga berkekalan hingga jannah..

  • @eeda_ainul66 - eeda_ainul

    Alololo... Sweetnya dia... Moga bahgia selalu dn selalu dibwh lindungan rahmat kasih sayang Allah Taala. Aamiin

  • @lindamdtaib_ - lindamdtaib

    Sooo sweet sgt best couple sbb sentiasa low profile

  • @sara49235 - RITAMARY

    Nice pic god bless u

  • @miiasn28 - Miia Siti Nurfaridah

    Cara cepat tambah followers dan likes hanya ada di instasosmed. com

  • @sitibima - bima_B

    Mcm xnikah lg tu @azadsyazirarose @eirasyaziraofficial

  • @_tieyrahamad - improve, success, moveon

    Tak pernah tak sweet @eirasyaziraofficial

  • @moy_ara33 - Miss Ara

    Sweet nye @_sufry_

  • @norsakinahhjyusoff - kiena yusoff

    mkin cun lah eira syazira ni

  • @duinna_tang - Duinna_Tang86

    So sweet

  • @abbysahudinn - illasjew

    Sweet lh abang azad ni . Wlaupun ank da 2 stay mcm bru kawinnn . @azriasyraff pleaseee sweet mcm abang azadd hahahaha

  • @superdiva_store2 - Dior/ DROPSHIP /WHOLESALE

    Sweettttt

  • @bthrms.etc - BTHRMS Sdn Bhd

    Check us out for bathroom inspirations

  • @maryazaini - siti marlia ahmad zaini

    Aq.pelik la retis cmne depa. Oleh kurus mcm anak dara...buat lagumana ea??

  • @rai_annerazali - Nur Raidah Razali

    Arra girl and Amiesha :)

  • @chinta_sizuka - Syuhada

    Kuyuss @eirasyaziraofficial

  • @maladanisy - QayeLa

    Wowww

  • @_sufry_ - _Sufry Julaini_

    @moy_ara33 comellah syg..hehee

  • @by.nuramandazahra - BELLA🔅

  • @mustaphasitiaishah - siti aishah mustapha

    Cantik ira

  • @ashi5817 - ashida

    So sweet

  • @si_kechik_mia - Nor Salmiah Binti Che Darus

    So sweet

  • @erina.syhdaaa - erynz

    The way ur wife hold ur hand back

  • @baba_hyerol - hairulhissammudinothman

    Sweet couple

  • @eyla_aleeyana - Eyla_aleeyana

    Xpernah x sweettt...

  • @snowcap_berhantu - Snowcap Berhantu SUPER SELESA

    sweet

  • @ekin_addy - Syikin

    Sweetnyaa

  • @m_yusuftony - Yusuf Tony

    Boek zad

  • @hawacouture.myy - BLOUSE | TOP | 3 HELAI RM100

    sweet sokmo

  • @roswatisulaiman - Roswati Sulaiman

  • @prettylicious_ - PRETTYLICIOUS RESOURCES

  • @sultanmelaka44 - 🇨🇱 Sultan Melakau 🇨🇱

    bini ko lawa gile @azadsyazirarose

  • @fendyakhir - Mohammad Affendy

    @azadsyazirarose kami jumpa Azad kat airpot KK, peramah

  • @bebibbaby - Parklon Hape Jujube Beaba

    Lawa nya!

  • @farahariffinbeauty - azfar.ariffin

    Sweet couple..bhagia till jannah..amin

  • @watidaud - Rashidawati Daud

    Gold digger yg halal xpe.....dpt pahala

  • @faezahisa88 - Faezahisa

    Awat cantik sgtt!!

  • @vinraj_aq - Vin

    @azliza_ismariam

  • @nikhamidiphoto - Nik Hamidi Photography

    Wow! Superb

  • @baguih_collections - palazo,skirt,blouse RM25

    cute and sweet

  • @tumbuhtinggi.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Nak tinggi 5-15 cm dalam 10-30 hari je? Jom check our ig and pm kitorg!! Capai 2-10 cm dalam 10 hari,nak? Jom visit

  • @misstigerrr - Ivmist ByKakpah

    So sweet ️️️ ️ ️

  • @sheila_zahidin - Sheila Zahidin

    Bersemuttttt..

  • @melly_yen_cm - Melly Yen 😘

    idola....

  • @muhdafiiffithri - Muhd Afiif Fithri

    http://Afiif-Muhd-Fithri.sharethisstory.net/my-1248292-11462?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

  • @kilover.fitvucut - YAŞAM WELLNESS

    FAZLA KİLOLARA SON SENDE  AÇ KALMADAN 1 AYDA 8 KİLO VERMEK İSTİYORSAN SAYFAMIZA BAKABİLİRSİN

  • @shahrilprinv02 - ~>《Shahril》<~

    follow me

  • @weirdly.classy - ND

    Hi. Saya jual dw ori rosegold, dw gred. Kasut sneakers. bag lv supreme, wallet supreme. Barang lelaki & perempuan. Meh singgah ig sy. Promote la kat kawan2. Semoga awak pun murah rezeki️

  • @jeniper_alfonso - jeniper alfonso

    adudu romantik!

  • @annnoor27 - Ann

    I love ths 2 love birds....sempoi

  • @elregalo_kw - El Regalo✨

  • @asyik7777 - nora

    Body maintain

  • @daus.rosmani - Daus Rosmani

    @azadsyazirarose duta #mygolddigger

  • @hical_store.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Tersedia UBAT TINGGI BADAN HARGA LEPAS DISCOUNT Whatsap +6010-948-2162

  • @herbalubatkurus - BIG PROMO JOM CHAT

    Korang nak kurus, jom tengok my instan jer.(kurus dalam 2-20KG) HARGA PROMOTION !!!

  • @adawiyaira_2006 - Adawiya Ira

    Oh so sweet

  • @intansolehabtabdu - intansolehabtabdullah

    Sweetnya

  • @herbaltinggibadan1.my - TINGGI DALAM MASA 10 DAY

    Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +601116641349

  • @mzempire.beauty - MZ Empire Beauty SPA & Saloon

  • @aliff5055 - ENTREPRENEUR

    Salam warga instagram,, jom follow page saya,, manataw boleh dapat perfume kereta percuma

  • @pakar_peruncing_dagu - Dolly V Shape

    ️️

  • @zarazyatrimz_agent_p.alam - Agent sah Trimz Lotion

    Jom kurus langsing dgn TRIMZ LOTION BY ZARAZYALosyen sejuk...murah je la

  • @kiddos.newoutfit - kiddos.new.outfit

    Sweet couple baby & kids fashion

  • @malayadistrict_printing - PRINTING BAJU MURAH (FREE POS)

    Menarik..follow kami jika mahu print baju ye..

  • @hicaltambahtinggi.my - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    Nak try product sye x? tinggi 5-10cm dalam masa 20 hari, konsul ? info ? WS +6010-948-2162. Jom cek my insta! ramai berjaya and berkesan

  • @azadsyazirarose - Azad Jazmin®

    saya dah cukup tinggi dah 6 kaki 1 inci.. nak tinggi mana lagi.. tapi kalau Emas.. tinggi mana pun takpa cheq.. watsapp abg azad kalau nak tinggikan poket anda berat kan beg anda dgn Emas #mygolddigger 0192488177 @malayshop.my dan to @hicaltambahtinggi.my kalau nak Tinggikan poket anda dgn Emas dan bonus setiap 15hari sehingga ke hari hari anda blh watsapp saya jugak... Bila poket tinggi... Secara automatik semua tentang diri kita akan tinggi dan tinggi dan tinggi dan tinggi.. dan kepada my friend @malayadistrict_printing Anda Join #mygolddigger n my golddigger baru best printing gold kat baju... so lets team at mygolddigger to achieve massive goalssssss .. take care uollsssss

  • @shampoosantan.kelapa - KAKMOI SHAMPOO SANTAN

    Sesuai utk kelemumur

  • @hidupsihat.06.my - BIGPROMO PENINGGI 2-15CM😱

    Nak berjaya tinggi badan? Jom visit insta kitorang!!! Ubat tinggi herbal terbaik kat malaysia Jom chat + order skrg sebab tengah promo lepas and big discount!!!

  • @jamu.choco.yengyeng - SENGGUGUT PUTIH KURUS BREASTUP

    @azadsyazirarose hahahaha!! Ade lg ke yg komen² utk tinggi² kat pak azad.. dah nak setinggi galah dah kot..

  • @jamu.choco.yengyeng - SENGGUGUT PUTIH KURUS BREASTUP

    Love this picture... Semoga kekal bahagia hingga ke jannah!! Geram dgn both roses..

  • @zettyzetty_123456 - norisma zatie fatihah

    So sweet

  • @bigteddybear.co - teddybearmurah

    Anda cari teddy bear gedabak size 60cm hingga ke size sebesar orang? Wow! bigteddybear.co ada

  • @hicalciumgrowup - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Tersedia UBAT TINGGI BADAN HARGA LEPAS DISCOUNT Whatsap +6010-948-2162

  • @leeyaofficiall - dollyVshapeRznbeauty❤

    Haha dah cukup tinggi

  • @nur_zieyana_1201 - nur zieyana 1201

    So sweet

  • @lalabeautytouch - LalaBeautytouch

    NAK CANTIK FOLLOW IG SIS

  • @dollyxocy - 17 | RNU •

    jom join grup kosmetik murah ! free postage available link ada d bio

  • @hazleinalein - Alinariani

    Omg sweetnyaa sis @azadsyazirarose

  • @calciumgrow.co - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Nak try product sye x? tinggi 5-10cm dalam masa 20 hari, konsul ? info ? WS +6010-948-2162. Jom cek my insta! ramai berjaya and berkesan

  • @qisnaramiz - Qisna Ram'iz

    Suka sngt ngan pasangnan ni

  • @emasmurahlaylalatang - EMAS MURAH LAYLA LATANG

    emas murah2 kat cni uloz...

  • @reza_zheyn - Reza Zheyn

    Ure the GoldDigger

  • @tumbuhtinggi.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Nak try product sye x? tinggi 5-10cm dalam masa 20 hari, konsul ? info ? WS +6010-948-2162. Jom cek my insta! ramai berjaya and berkesan

  • @naktinggibadan8.my

    Assalam, sesiapa ada masalah KURANG TINGGI BADAN? Mai singgah ig tengok SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja Whatsapp: +601136213136

  • @hausofshoeslover - Haus Of Shoes™

    Adidas NMD rm90 here

  • @besttinggistore.my - nak tinggi kejap

    Nak tinggi lagi ke!!! x de berkesan sye pulangkan.bajet!!! jom cek my Insta :) product best kay malaysia yg trent dr china ;) info? Whatsaap : +60 10-902 4972

  • @wifefarizal - farhana azwany

    Nk kekal muda...guna lah product dd royal expert...#royalexpertthehealthskin

  • @hi_calsium.store6 - ig also @hi_calsium.store

    Nak tambah tinggi tapi tak da waktu tu senaman?? X sah risau kita akan bagitahu cara WA: +60 16-503 3374

  • @hicalciumgrowth.co - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Assalam, sesiapa ade problem TINGGI BADAN ? jom visit my insta atau whatsapp +6010-948-2162 Boleh naik 5-15 cm dalam 10 hari saja

  • @chrischelda - Chris Chelda Chelris

    Sweet nya kmu

  • @babybytimmie - Graco Nuna Baby Jogger 4moms

    Goldigger yg suweettt hehe

  • @hicaltambahtinggi.my - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    KORANG NAK TINGGI JOM TENGOK MY INSTA JE DAH RAMAI BERJAYA. CAPAI 2-10 CM DALAM 10 HARI,NAK? JOM VISIT

  • @wardah8933 - wardah8933

    Sweetnya

  • @calciumgrowup - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Salam, X payah kesah jika Tinggi Badan awak rendah, Nak capai tinggi 10 cm lagi. Jom tengok INSTA kita +6010-948-2162

  • @ohmyfeeeet - lin wei

    like

  • @dolly_v_kelantan - Dolly V | Mua Bellaz

    So sweettttt

  • @biggest.oil.melaka - MINYAK PEMBESAR ZAKAR ORIGINAL

    nak zakar panjang dan besar? whatsapp 011-51116323

  • @reensyazz - Nur Syazureen

  • @richscents2u_hq - SMELL RICH AT FRIENDLY PRICE

    so lomantik

  • @farah_amir96 - RICE SERUM & MILKY SOAP

    Swet2

  • @fahmie653

    So sweet

  • @jebat__durhaka - jebat derhaka

    Tahniah

  • @jue6633 - preety

    So sweet

  • @hafiznorizal - mohd hafiz

    hope tak jadi dayus lagi

  • @syuhada_natasha - S Y U H A D A N A T A S Y A

    Sweet moga till jannah

  • @hical_store.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Tersedia UBAT TINGGI BADAN HARGA LEPAS DISCOUNT Whatsap +6010-948-2162

  • @ctnurulhuda95sarawakian - AkoOda Tailor Collection

    So sweey

  • @galleryhanie - galleryhanie

    Sweeet. ️Jom follow my ig untuk BRA TRIUMPH RM35 JE TAW

  • @herbalmalaysiastoreco.my - Herbalmalaysiastoreco.my

    Nak try product sye x? tinggi 5-10cm dalam masa 10day, konsul ? info ? WS :+60 16-503 1842 WC: jomtinggi_shop jom cek my insta! ramai berjaya and berkesan

  • @schaffinish - Scha | Finish

    Ni antara pasangan artis plg sweet kat malaysia.

  • @lacostranostradon - La Costra Nostra Anaqi

    @hang mmg kami minat....

  • @whiteningslimminginjection - Cindella, Japan Platinum

    ️️️

  • @amyra_amar_suppourt_team - @@[email protected] @[email protected] suppourt [email protected]

    Tahniah

  • @shafiq_mulis - shafiq-mulis

    Butuh followers banyak ? Butuh like banyak ? masuk ke instasosmed. com aja

  • @murnisyafira - murnisyafira

    @shaheyraus letme be your golddigger please

  • @kosmetiktermurahdimalaysia - NurazzieelanBeautyHouse

  • @tony_moey_moretech - Tony Moey Moretech

    Wow crazy la, crazy Msia just a photo got 20k likes, Msia is star crazy

  • @shaheyraus - Amirul Syahir

    @murnisyafira yaa u are my gold-digger heehhe

  • @aziyani_zaidannaufal - Nur Aziyani Mohammad

    Sy pna kje mcd batu pahat johor..abg azad pna bli mcd guna drive thru..sy yg amik odr..abg ckp slang cine.bukak2 tingkap je tros abg ckp "hah awat? Eh..mcm kenai kaa..." hahha adoii beku kejap..smpai lupa nk amk gmbo..rugi2...haihh..

  • @waneyjer - syazwani_roslee

    hrmm..geram nye tengok ampa dua..sweet gle..comel je diorg due nih

  • @aloeym - Aloey Sobyie

    baru join #mygolddigger juga dari sandakan ni @azadsyazirarose

  • @noorainiothman - Nooraini Othman

    So swit both of u.

  • @susu_kambing_mummy - PREMIER MUMMYLICIOUS

    Assalammualaikum semoga dipermudahkan urusan & dimurahkan rezeki hari ini

  • @abangzackshopmy - Timberland Redwing Dr.Martens

    Follow Me .. Kasut Dr.martens , Timberland , Redwing .. Harga Superjimat

  • @coklat_viral_by_choco_love - Lolipop Yummy

    Suka kan coklat..jom follow my ig

  • @faizalbinyunus - FAIZAL BIN YUNUS

    So sweet

More media from @azadsyazirarose

Amarra Ckp Bahasa Kedah Tua.. hahaha Mohong ngat aih.. #mygolddigger is the best. watsapp now at 0192488177 now.. Sabtu Ini 21/10/2017 Pelancaran Mygolddigger Peringkat Miri, Sarawak bertempat dil PARK CITY EVERLY HOTEL MIRI, Jalan Termenggong Datuk Oyong, LAWAI ROAD MIRI SARAWAK pada jam 8.00 ️ Masuk Percuma ️Makanan Disediakan ️Emas 10gram Bakal dimenangi pd Malam itu WATSAPP SAYA SEKARANG UNTUK BOOKING KEHADIRAN ANDA 0192488177 SEKARANG #mygolddigger

Salah Satu Favourite Pak Azad Restaurant BONDA SARAH CAFE, Bertam Kepala Batas penang.. Blh Contact 0192209140 / 0174292132 Kak Seri/Kak Yati.. Yg best tu utk orang seberang blh order online..

Jom Ramai Ramai datang ke Sunway Velocity Mall JLN Cheras Kuala Lumpur.. So kalau singgah di sini jgn luoa mai nah all ky beautiful fanssz.. Semua orang boleh Makan.. Halal uollsss .. jom try.. for more info please contact 0125592068 mr Frankie Banyak Outlet uollssss ️Simpan Ampat ️Bayan Lepas ️Gurney Paragon Mall ️Sunway Carnival Mall SEDAPPPPP BESTTTT @irazamharir @xixiang_kaya_kopitiam

#mygolddigger MIRI,SARAWAK Pada 21/10/2017 Sabtu ini.. ️Masuk adalah PERCUMA ️Banyak hadiah utk dimenangi (10gram emas 999.9 FREE Watsapp kehadiran anda.. PESANAN : ini bukan meet n greet, ini 100% jual beli emas.. Watsapp now 0192488177

MALAM INI LIVE FB BERSAMA FBI @faizalfbi76 promo #jamuchocoyeng2 & #putihcandyyengyeng 8.30 malam ini.. SECARA LIVE.. jgn lupa bersama saya Azad Jazmin dan my soul partner @eirasyaziraofficial To all my fans di MIRI SARAWAK.. Pelancaran #mygolddigger di ‘PARK CITY EVERLY HOTEL MIRI, Jalan Temenggong Datuk Oyong, LAWAI ROAD MIRI SARAWAK.. ️Masuk Adalah PERCUMA ️Makanan DISEDIAKAN ️Peluang Menang Emas 10gram FREE ️Banyak lagi hadiah menanti anda Watsapp kehadiran anda wahai orang MIrI 0192488177 Now Sementata tempat masih ada..

Pic Kebaya Moden Merah macam tak mengandung 23/09/2107 nampak macam normal riang dan ria But hari ni my beautiful wife @eirasyaziraofficial 7 Bulan pregnant... lagi 2 bulan nak beranak.. Ya Allah dasyatnya Kebesaran mu Ya Allah.. Terima Kasih Ya Allah.. Satu lagi permintaan saya ya Allah.. tolong sat bg rezeki yg sama macam saya kat semua peminat2 saya yg nak anak sangat sngat.. itu saja permintaan saya Ya Allah..

@azadsyazirarose 1055

Meet N greet with Ambassador Mygolldigger di fourpoint hotel sandakan... bersama sama pembeli pembeli emas di #mygolddigger mereka sudah.. Anda bila lagi? watsapp now 0192488177

WOW my bestfriend bakal beraksi di teater 'BAHARA EMAS' walaupun kawan aku ni sebenarnya legam macam aku jugak.. tetapi nampak keemasannya.. Tq my man @alongeyzendy for inviting me... Good luck brotha.. 18 gua sampai...

Anda tgk Sendiri, Anda nilai sendiri... puas hati watsapp saya 0192488177

Assalamualaikum Sebagai rakyat Malaysia, saya rasa teruja bila kerajaan memberikan peruntukan bagi membaik pulih masjid dan surau rosak di Kelantan. Nampaknya, pembangunan pusat beribadah sebegini terus menjadi keutamaan kerajaan di samping pembangunan-pembangunan lain dalam negara. Syukur! Proud to be Malaysian!!! Alhamdulillah #negaraku #pusatibadahterusdiperkasa #najibrazak #ilovemalaysiasomuch

Arra arra.. ada saja yg nak menyampuk.. hehe but cute lah.. Sandakan here we come... #mygolddigger Pelancaran Mygolddigger di Sandakan Sabah. Bertempat di Hotel FOURPOINTS by sheraton Sandakan Sabah.. Jam 8.00 Malam MASUK ADALAH PERCUMA DAN MAKANAN DISEDIAKAN... WATSAPP NO 0192488177 NOW for more info Orang Sandakan Jom kita ke #mygolddigger 0192488177 0192488177 0192488177