@dianarafar

Ambassador Of Helifan Malaysia 📞Contact Manager - 0123923973 mary
2.42 thousand posts
596.05 thousand followers
1.18 thousand following
@dianarafar Instagram photos and videos Meeting with Dato @ahmad_suhaimi24 diapit dua jejaka hebat@zamarulhisham93 moga terus sucess kopi badang #minumsecawannakbercawancawan

  • @educomgroup.co - KASUT & SUNGLASSES MURAH

    Semoga dimurahkan rezeki

  • @djndklfm - Nordin Md Salleh™

    اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن

  • @bibi_fadzilah - Bibi fadzilah

    Semoga dimurahkan rezeki...

  • @ahmad_suhaimi24 - Ahmad Suhaimi

    tahniah @dianarafar ..dah bole belanja saya lepas ni

  • @dianarafar - [email protected]

    Hahaha insyaallah boleh @ahmad_suhaimi24

  • @dianarafar - [email protected]

    Hai @djndklfm lama tak jumpa

  • @adora.my - adora.my

    Nice

  • @nur_hidayah_ahmad_kozi - Nur Hidayah Ahmad Kozi

    Sy nak mintak lesung pipit @zamarulhisham93 tu boleh ke akak @dianarafar #gurauje

  • @natasaaisyah - Natasa Aisyah

    Aamiin

  • @kosmetik_murah_original - kosmetik & barangan kesihatan

    Amin, semoga terus berjaya

  • @kosmetik_murah_original - kosmetik & barangan kesihatan

    Btw cantik sgt sis bersama dua body guard

  • @djndklfm - Nordin Md Salleh™

    @dianarafar Insha Allah ada masa kita jumpa

  • @tieanur75 - Sabariah Yahaya

    U look fresh n pretty Diana..

  • @pakar_peruncing_dagu - Dolly V Shape

    ️️

  • @hicalciumstore - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +6010-948-2162

  • @lizzajewels2 - Emas916,perak,suasa&emas999.9

    Kopi badang he he

  • @junasmir_ - Jun Asmir

    Dari dulu sampai sekarang nampak muda jer suka tengok drama kalau ada zamarul

  • @mobilespasasa - Facial Treatment MURAH!!!

    good luck

  • @myluxucy_handbagz - PREMIUM HANDBAGZ

    Semoga dimurahkn rezeki..rezeki baby kayla..

  • @lover_femininewash_hq - MISS V WANGI | KETAT MENGGODA

    Made my day

  • @kiddos.newoutfit - kiddos.new.outfit

    Sweet couple baby & kids fashion

  • @amalin_shine - A'MALIN SHINE BEAUTY

    nak lebih berkeyakinan bile keluar , follow @amalin_shine

  • @hicaltambahtinggi.my - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +6010-948-2162

  • @wanie92halim - Vitamin Super Gemuk

    Harini mood sis baik nak bagi promosi #vitaminsupergemuk yang tengah HOT skrg. #whatsapp0173380690wanie sis cepat2 #freepostage

  • @ubattherbal.my - TINGGI DALAM MASA 10 HARI

    Nak tinggi? 5-15cm dalam 15day? Jom laa Whatsapp : +6011 3672 1722 Set 1? Set 2? And bnyk lg pilihan ! Harge ? X usah risau laa , murah jeer ni + free postage :) Sye jual ubat : -peninggi badan -pengemok -kurus Bnyk lain laa jom konsult ;)

  • @hicalsuplementtinggi - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    Tersedia UBAT TINGGI BADAN HARGA LEPAS DISCOUNT Whatsap +6010-948-2162

  • @fisah_sultan1234 - fisahsultan_1234

    Assalamualaikum hai

  • @tukangemas - Abe Lan

  • @tumbuhtinggi.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    KORANG NAK TINGGI JOM TENGOK MY INSTA JE DAH RAMAI BERJAYA. CAPAI 2-10 CM DALAM 10 HARI,NAK? JOM VISIT

  • @naktinggibadan.my

    Assalam, sesiapa ada masalah KURANG TINGGI BADAN? Mai singgah ig tengok SALE!!! Ubat tinggi badan 3-15 cm dalam 10 hari saja Whatsapp: +601136213136

  • @hicaltambahtinggi.my - No.1 Suplement Tinggi Malaysia

    Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +6010-948-2162

  • @tumbuhtinggi.my - CALCIUM TAMBAH TINGGI

    Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +6010-948-2162

  • @tambah.followers.ramai - pakar bisnes marketing anda

    Hai nak cari income sampingan

More media from @dianarafar

Diana bersauna start dr last year lagi. Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni. Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! Mmg best sgt kesan dia boleh slim kan bdn+kulit bertambah gebu. Bdn pun rasa fresh je. Masa first buat dulu, diana guna sauna steam warna gold. so skrg lps bersalin ni, diana nak try sauna infrared ni pula. Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana! Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia Siapa yg berminat boleh follow instagram @saunaku.hq atau Facebook SAUNA D’HOME dan juga semua agen2 sah mereka di seluruh Malaysia! Atau boleh contact 0162335295 nisa. 0197355295 nor. #saunaku #saunaku .hq #sauna #saunadhome #hawafit #saunadirumah #saunakuu

@dianarafar 16

Masa diana mengandung kayla 8 bulan jumpa kak iti kami saling mendoakan... ya Allah happy dgr berita gembira ni... moga Allah sentiasa melindungi kandungan ... diberi kesihatan yg baik utk baby dan dato @ctdk amin... congrats Dato khalid and Dato siti

@dianarafar 89

Pakcik selalu bising dia kata kenapa stock kopi badang dia aksyik habis jee hihi sb kita org 1 family minum byk kali.. kopi ni buat diana rasa nk minum je sb sedap sangat, minum byk pun tak pening.. ramai yg dtg umah, diana hidang kopi badang ... semua tanya kopi apa ni diana... kita ckp ni kopi yg zamarul duta tu... stock byk kat umah sb tu kita aksyik buat jer ramai gak tanya kat mana nak beli mana nak dapat.. kita tak jual kita share je sb kopi ni terbaik .. korang follow je ig @kopibadang klu nak beli ok! Try lah memang sedap

@dianarafar 41

Sblm tdo cuba amalkan jus periuk dari @hq.mamariam rasa sedap badan segar tdo lena bgn pagi rasa sgt fresh! Alhamdullilah dah hbs pantang pun diana still minum lagi jus periuk ni utk kekal kan kesihatan dalaman dan luaran.. tq @hq.mamariam

@dianarafar 10

Diana bersauna start dr last year lagi. Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni. Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! Mmg best sgt kesan dia boleh slim kan bdn+kulit bertambah gebu. Bdn pun rasa fresh je. Masa first buat dulu, diana guna sauna steam warna gold. so skrg lps bersalin ni, diana nak try sauna infrared ni pula. Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana! Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia Siapa yg berminat boleh follow instagram @saunaku.hq atau Facebook SAUNA D’HOME dan juga semua agen2 sah mereka di seluruh Malaysia! Atau boleh contact 0162335295 nisa. 0197355295 nor.

@dianarafar 17