@kosserani

Fashion Designer and DJ at Matic.fm also CEO & Designer at Kose Design & Collections. From Sabah & lives in Kuala Lumpur, Malaysia. My fb: Serani Kos
394 posts
2.49 thousand followers
2.68 thousand following

@kosserani

Koz Kose
1 week ago
@kosserani Instagram photos and videos Sexy lips, kissable lips. So cold this morning... bestnya golek2 dan manja2 kat sofa. Lazy to wake up tapi kena ON AIR hari ni. Jika, boleh nak lepak2 je at home, lagipun badan sakit2 dah near 2weeks never stop Workout. Bestnya jika ada yang help to massage my body huhuh. #bodygoals #fitness #fit #bodylean #hunk #lips #bodyfit #malemodel #pageant #designer #malepageant #roadtofit #photooftheday #picoftheday #pinoy #fashionshows #hot #hotmodel #muscle #gym #coach #style #stylo #sexylips #kissablelips #philipines #sabahanguy #2018 #misterphysic #newtarget

  • @emelietorgrimsson - EMELIE TORGRIMSSON 🦋

    jess message and follow ([@ proudfitfam])

  • @kosserani - Koz Kose

    @emelietorgrimsson ok thank you

  • @jaqcass - Lorenzo Jaqcass

    Merr adik.tlong urut

More media from @kosserani

Advertisement

Kita penat... awak, tapi syukur rezeki tawaran yg datang. TQ banyak yg, DM dgn mcm2 mesej pujian berlapik makna lain. Kita penat bercinta awak. Lagipun kita X elok mcm yg korang kata... Pic tu menipu je, in person kita biasa je. Kita pun X se Glamour yg korang nampak kat FB & IG, nama dan kerjaya je Glam tapi my real life biasa2 je. Dah biasa dgn pujian2 tu, hampir sama je bunyinya, bila dah dapat nanti... dibiar bagai X berharga tapi tau org lain ramai menanti. Baik kita kupi2 sajja bah #love #lovequotes #sabahan #sabahanguy #pinoy #fit #fitness #asianguys #asianhunk #designer #runway #fashionshows #style #stylo #shooting #cuticutimalaysia #dekatje

@kosserani 0
Advertisement

If people dont make an effort to be in your life, dont try so hard to be in theirs... Its not worth. Jika, cuba juga or paksa juga U akan tidur, sorang2.berbulan dan X, nampak mcm couple sebab dia sorok dgn alasan Xnak org tau kelakuannya dan alasan dia X suka tunjuk kasih syg walhal dia gunakan U utk berpayung dan menumpang

@kosserani 0

Jom kita selusuri pula pantai dan lautan di pulau2 sekitar Semporna. Ntah la... dalam busy shooting ni tetap teringat cikgu Kpop. Mungkin sebab aku yg bersalah meninggalkannya atau sebab dia terlalu baik hingga payah melupakan dia. Selalu beli hadiah buatku, jika keluar kami ganti2 belanja dan birthday ku ada je kejutan dia buat walaupun dia lewat. Ahhh kalau la dia baca saat ini. #shooting #cuticutimalaysia #sabahunik #dekatje #sabahokbah #fit #fitness #swimming

@kosserani 0
Advertisement

Nduk bah... siang, tadi terbakar kulit shooting dipantai & menyelam dengan cuaca panas terik. Tonight kami ada shooting disini and they rewards me with Lobster and Prawns and also big fish. Macam big star pula aku malam ni, semua nak belanja dan nak bergambar.Tidak lengkap kunjungan anda di Kota Kinabalu jika tidak menikmati makanan laut disini. Esok saya akan bawa anda ke pulau yg indah, di Semporna dan Tawau pula. #shooting #cuticutimalaysia #dekatje #lobster #kotakinabalu #kk #fit #djkos #djkozz #pinoy #sabahanguy #sabah #borneo #bolehbahkalaukau #hunk #tanakwagu #asianguys #sabahan

@kosserani 0

Panas terik pun, terminum air masin pun terpaksa harungi demi mencari rezeki dan demi menjayakan kempen Cuti-Cuti Malaysia sekaligus mempromosikan beberapa pulau indah di Sabah. #djkos #djkozz #cuticutimalaysia #dekatje #fit #sabahan #sabahokbah #okbahkalaukau #tanakwagu #sabah #borneo #island #2018 #travel #designer #roadtofit #travel #swimming #scubatraining #scubadiving #scuba #swimmingclass #sabahunik #asianguys #swimmingforlife #trunk #swimtrunk #hot #malaysia #malaysiaindah

@kosserani 4

Double nervous bcoz all good looking in our Boat & later director ask me Half Naked shooting undersea & beach (Scuba & Diving) to promote Islands in Sabah. Cuma saya request Xnak pakai swimming trunk yg Segitiga atau Square... nak pakai yg panjang sampai lutut mcm seluar Cycling (sebab dalam tempoh berpantang berubat dgn Ustaz walaupun dah pulih) . Bukan mengada2, saya profesional Xde halanganpun sexy lagipun tugas. Dulu jadi Duta/Model underwear selama kontrak 1 year pun ok je... sempat beli rumah dan kereta di Tawau dan jadi kenangan sampai sekarang harta ada... Alhamdulillah #shooting #cuticutimalaysia #fit #djkos #dekatje #sabahokbah #sabahunik #okbahkalaukau #sabahan #sabahanguy #travel #borneo #island #trip #manukan #sapiisland #gayaisland #mataking #matakingisland #style

@kosserani 0
Advertisement

Alhamdulillah mesej dari EX buat aku bersemangat dan ada keyakinan (couple 6yrs). Katanya masih ingat haruman cinta semlm, malah masih ingat bau bilik ku dan bau parfume ku. Maybe ini modal ku utk menggamit memory cikgu Kpop. Aku ingin bertanya samada dia masih teringat bau wangian bilikku atau mungkin parfume ku. Aku ingin mrminta ampun dan maaf serta ingin memperbetulkan keadaan... semoga ada, jalan. #island #campaign #cuticutimalaysia #dekatje #okbahkalaukau #sabahokbah #sabahunik #sabahanguy #sabahan #djkos #travel #gaya #style #stylo #2018 #newyear #newtarget #roadtofit #fit #fitness

@kosserani 0
Advertisement

Si Bibir Tebal seawal 7am breakfast at Jetty.. while waiting for our boat for shooting at the island. Ada pelbagai kuih dan juadah popular Sabah disini termasuk la NASI KUNING. Beginilah mencari sesuap nasi terpaksa bangun awal 5.30am. Syukur rezeki diberi peluang walau X, berapa sihat tapi sebenarnya dah ok lepas jumpa Ustaz betubat cara perubatan Islam cuma perlu ikut pantang #sabah #shooting #cuticutimalaysia #dekatje #island #sabahokbah #sabahunik #sabahanguy #tanakwagu #pinoy #fit #roadtofit #misterphysic #fitness #hunk #style #stylo #designer #muscle #lips #kissable #kissablelips

@kosserani 0

Terdengar, lagu 'Beribu Sesalan' malam2.begini, tiba2 teringat pada cikgu Kpop... betapa kejamnya dan bodohnya aku Dump atau buang dia begitu saja hanya kerana secara tiba2 seseorang muncul dlm hidup ku. Aku pun Xtau mengapa org sebaik dia aku lukai. Aku tak malu mengakui ini salah aku dan aku jenis org yg mengaku kesalahan jika bemar2.aku salah. Betapa aku rindu padanya tapi aku tiada kekuatan utk menghubunginya dan meminta maaf. Semoga ada jalan. Nanti, aku kisahkan, di sini dan di FB kenapa dan kerana siapa aku singkirkan cikgu Kpop. Agar, bisa jadi pengajaran pada kwn2 jgn, ambil tindakan seperti aku melihat kaca yg kusangkakan permata dan membuang permata sebenar

@kosserani 14

Yg masih mesej pasal status IG saya hari tu nak cari org tolong bagi makan kucing, TQ semua tapi dah dapat org yg sudi nak bantu iaitu si Hot Model. Bukan setakat bagi food & water for my cats malah dia stay rumah sesekali selama saya di Sabah. Syukur masih tersisa insan yg ikhlas mcm dia kat dunia ni. Rehat2 je mlm ni kat hotel dan awal tidur nalam ni kerana esok team nak bangun awal ke pulau utk shooting. #shooting #dekatje #cuticutimalaysia #djkozz #sabahanguy #designer

@kosserani 2

Rehat2 sementara tunggu Hot Model datang hantar ke Airport. TQ so much ramai yg mesej kata semakin hot dan semakin sexy. Ntah la Hot ker? Sexy ke setakat nampak dada...padahal berseluar panjang pun bukan bogel. Yg org ikut Pageant pakai Swim Trunk je lagi sexy hahaha. Anyway TQ pujian dan perasaan suka tu. Actually setakat X berbaju tu kat kampong dah normal dan sexy2 tu memang imej aku, ramai yg baru kenal kot di IG dan FB...padahal aku dulu Model seluar dalam Bum Equiptment lagi. Korang belum tengok pic aku up kat IG pakai swimming trunk je... kan? Tu baru sexy... Tunggu #hunk #bumequipment #pageant #malepageant #model #malemodel #sabahanguy #style #pinoy #roadtofit #muscle #muscleguy #fitness #2018 #2018goals #designer

@kosserani 0

Bila dunia tak lagi berpaling pada kita, we back to basic... kembali pada Rawatan Islam kerana usaha perubatan cara moden doktor kata X ada apa2. Terima kasih Hot Model 8am dah jrmput saya kesini dan petang ni tolong hantar ke Airport pula. Alhamdulillah masih ada tersisa manusia ikhlas mcm ni

@kosserani 0

4days without workout sebab sakit memang X larat bawa badan & kepala tapi mission nak fit dan New Look 2018 tetap kental so kita buat cara lain buat 4pac dulu (kemudian 6pac). Baring2pun berMuscle. Lately ramai yg DM bukan setakat dlm Malaysia, malah Indonesia & Thailand. Seronok juga tapi aku tau ianya hanya perasaan dan first Impression je, bila dah, dapat... org akan buat kita mcm patung dan hamba dan bukan itu saja... malah tanpa rasa appreciate dan TQ serta biarkan ko tidur sendiarian berbulan #fit #fitness #roadtofit #muscle #misterphysic #gym #picoftheday #photooftheday #pinoy #philippines #instagram #style #stylo #sabahan #sabahanguy #asianhunk #asianguys #hunk

@kosserani 5

Ada byk kisah yg ingin aku ceritakan tapi busy tiba2 dan sakit melanda. Nantilah aku kongsikan. Dah mamai dan sleepy lepas, makan ubat. Tidur kat sofa je senang nak ke, toilet sebab kepala berat dan badan berat nak bawa. Ya ALLAH lindungilah hamba dan, sembuhkan lah hamba cepat. Lusa dah ada shooting kat, Sabah, jika sakit lagi camana. Bulan depan ke Sabah lagi conduct Modelling Class selama 2hari dab lepas tu ke UK utk photoshoot jenama kasut yg dipadankan dgn baju saya.

@kosserani 2