Advertisement
Advertisement

mini Pause... puhhh, nachdem es die letzten Tage echt gut zu tun gab, wird heute mal einen Tag etwas entspannt. Tita @patrizia_wenzlaff und ich fahren die Familie besuchen. Ganz ohne Arbeit geht es am Ende aber wahrscheinlich trotzdem nicht. :-D So ist das halt, immer den Kopf voll mit schönen Sachen :-) Habt einen tollen Tag und genießt die dicken Flocken die vom Himmel fallen.

925 Sterling Silver Natural Red Onyx Gemstone Ring Size 8.25 US . R471" . . Band Colour: Silver Gem Color: Red Ring Size:8.25 US Gemstone: Red Onyx . . . Available at the Etsy shop- "Link in bio" Kapoorjewels.etsy.com . . . " Onyx gives strength.  It promotes vigor, steadfastness and stamina.  Imparts self-confidence, helping you to be at ease in your surroundings.  Onyx banishes grief, enhances self-control and stimulates the power of wise decision-making.  It encourages happiness and good fortune " . . #redonyx #redonyxring #onyx #redring #gemstone #natural #wonderfullring #bestring #best #greatring #great #excellent #ring #gift #giftsforhim #gifts #giftsforher #handmadejewelry #handmade #christmas #christmasgifts #christmas #giftideas #stunning #emotions #legendary .#us #canada #america #sweden #france

Advertisement
Advertisement

#haewon เป็นตัวแทนกับเรา สมัครง่ายๆ แค่ 99 บาท !!!ย้ำ!!! แค่ 99 บาทเท่านั้น..‼️ 99 บาทจะได้อะไรบ้าง ? ได้บัตรตัวแทนจำหน่ายอย่างเป็นทางการ สามารถโพสต์ขายสินค้าได้ทันที โดยยังไม่ ต้องสต๊อคสินค้า ได้ซื้อสินค้าในเรทราคาตัวแทน นับตั้งแต่วันแรกที่สมัคร ไม่มีวันหมดอายุ ได้ใช้สินค้าดี การันตีด้วยรีวิวจากผู้ใช้จริงทั่วประเทศ นี่ยังไม่รวมโปรโมชั่นจัดเต็มให้ตัวแทนนะจ๊ะ 🤗 สนใจมาเป็นครอบครัวเดียวกันซิคะ Line🆔: @knoyjan_shop (มี@) https://line.me/R/ti/p/%40knoyjan_shop IG️: gdm_bsecret_eighteen18 #สิว #ผิวขาว #หน้าใส #เกาหลี #สุขภาพผิวดี #ออแกนิค #organic #natural #ธรรมชาติ #บำรุงผิว #แก้ปัญหา #ครีม #ครีมบำรุงผิว #สร้างทีม #ผิวหน้า #ท้า #เทียบเท่าเคาน์เตอร์แบรนด์ #สร้างรายได้ #เพื่อความงาม #ผิวมัน #ผิวแพ้ง่าย #ผิวผสม #รับสมัครตัวแทนจำหน่าย #เคล็ดลับความงาม #เคล็ดลับหน้าใส #beautytips #heawon #haewon .official.thailand

Advertisement

Body Scrub Teami tak sama dengan skrub lain tau jadi ada cadangan cara penggunaannya Ini kerana #teaminaturalbodyscrub :- Menggunakan bahan mentah 100% semulajadi Tiada pengawet 5 jenis carrier oil yang digunakan semuanya 100% pure - tidak dicairkan 3 jenis essential oil pun semua 100% asli Jadi ianya tak basah macam skrub biasa sebab tak dicampur air. Kalau dicampurkan dengan air, ia perlu ditambah bahan pengawet (air akan menggalakkan serangan bakteria yang menyebabkan bahan mentah rosak). ▪ ▪ Founder a.k.a chemist Teami tersangatla nak elakkan dari menggunakan pengawet sebab tak selari dengan prinsip Teami yang menghasilkan produk 100% natural bebas bahan kimia . ▪ ▪ Walaupun nampak tak basah, masa gunakannya — ambil sedikit letak di tapak tangan & letak air (sikit je tau) , kemudian sapukan pada badan yang basah; ia akan memberi kesan yang sangat-sangat lembut & akan terasa oils yang terdapat dalam #teamibodyscrub ni. Oleh sebab semua 100% pure jadi memang sikit saja yang diperlukan (1-2 sudu) untuk sapu pada seluruh badan ▪ ▪ ▪ Salam sayang, Cik Lychee #calladonitacrew #flowerlovers #teaminatural #lavenderscrub #bodyscrub #skrubgaram #skrubbadan #himalayansalt #natural #lokal #rawatankulit #rosescrub #kulitcantik #potd #flowerscrub #moisturizer #hilangparut #facts #greenbeautyproducts #homemadescrub #hilangkanselulit #aromaterapi #masalahparut #spreadtheword #spreadthelove #mecheelove

Our hair lets you discover more clients trust,At the same time top virgin human hair get our a lot of users,because Lots of people pursues good things,Trust me! Connect to us, let us win️ whatsapp:+8613826018390  yali@poersh.com   www.poersh.com #poershhair #virgin #straighthair #sexyladyhair #naturalhairstyles #natural #malaysianvirginhair #inspiration #hairweft #hairstyle #hairlife #hairdo #frontals #coolhair #colorcorrection #brazilianbodywave #braid #bobhaircut #balayagedandpainted #weave #virginbrazilianhair #malaysianhair #hairwholesale #hairproduct #melaninpoppin #humanhairweave #deepcurly #closure #bundledeals

Madera o hormigon? Nosotros nos quedamos sin duda con la chiquitiiiin