Advertisement
Advertisement

@wyatt.the.gentlepup , the rugged outdoorsman who thrives off of Grocery Pup Bitchin’ Beef Stew to fuel his daily swims . We ️ you Wyatt and wish you a full recovery. For those that don’t know, @wyatt.the.gentlepup recently had a scare with bone cancer. Yesterday it was revealed he does NOT have it thank goodness. However, it’s still unclear what’s caused him to loose function in one of his legs. To learn more about his story and see how you can help, click on the youcaring link on his profile. Let’s help out in any way we can.

Advertisement

궁금해요~ 갸우뚱 갸우뚱..무슨소리인지 궁금해요 토니는.. 핸드폰에서 나오는 소리는 바로 “토니 쉬야했으니 간식 주세요” 근데....... 토니소리 토니가 모른다~~^^ . . .#하니토니 #갸우뚱 #아이폰x #강아지 #멍스타그램 #반려견 #애완견 #개스타그램 #포메라니안 #일상 #인스타독 #dog #dogsofinstagram #doglover #instagood #instadaily #puppy #pomeranian #cute #iphone

Advertisement
Advertisement

Repost from @kanae1112 @toprankrepost #toprankrepost すぴー 初ドッグランで大型犬に囲まれてしまい、ホントは怖くてしょーがないのに平然を装って、早歩きしていたハリー君… お互い、ゆっくり成長していこう #mydog #poodle #chiwawa #sleepingdog #dog #doglover

. . Situkang rindu. Beginilah cara dia menyambutku malam ini gitu nyampe, aku masih diluar pagar dia udah lompat2 kegirangan, goyang sana goyang sini. . Ini divideoin setelah dianya udah lama meluk kaki kiriku, gak dilepasin. Abis itu lari deh dia ke pintu, minta dibukain pintu biar aku masuk. . Divideo ke 2, saat aku habis buka sepatu, dianya datang lagi nyamperin, kayak nyuruh biar aku masuk rumah karna pintu udah dibuka. one of my best friend deh nih hewan berbulu. . Bang Shil, itu namanya. Umurnya udah 3 tahun 1 bulan, makin hari makin pintar dan menggemaskan. Cantik tapi galak bgt sama orang baru. . jgn coba2 masuk ke teras rumah kalau blom pernah kenalan dan akrab sama doi nanti di panjat dan di usir kasar ama dia. Kalau yg udah akrab sih terima sambutan pelukan hangay penuh kasih kaki depannya aja. . . #mybangshil #mydog #mypet #doggy #doglover #dogisfriend #dogisfriendnotfood #anakbulu #anakkaki4

️️ ちょう懐かしいアウター1年寝かせてまた最近着てる️‍️ 物持ち悪いのに珍しき良き買い物したな️‍️シャーロックさん #doglover #myson #mymom #family

What is your WHY? Why do you workout? I do it for my family so that I'm more present for them! Update on my daughter- We can get in to see the doc!!!! I done worked out, showered and have a full face of makeup on! Hope everyone has a wonderful day! #endorphins