Advertisement
Advertisement

HAI KORANG2 SEMUA INI DIAAAA NAK HABAKK MAIII Iphone5, Iphone6 and Iphone 7plus merah menyala2memang jadi perhatian la kalau sesiapa yg pakai ni x kira boy or girl . So sesiapa yang nak guna iphone kat luar harga mahal tapi tak di @chips.iphone Kami bagi harga kawan2 jer tau tak tipu...Nak tau harga boleh clik kat bio tulisan biru tu fast respon http://www.wasap.my/60177417100 #iphone #iphoneonly #apple #appleiphone #ios #iphone4g #iphonelte #iphone5s #iphone5 #technology #electronics #mobile #instagood #instaiphone #phone #photooftheday #smartphone #iphoneography #iphonegraphy #iphoneographer #iphoneology #iphoneographers #iphonegraphic #iphoneogram #teamiphone

Advertisement
Advertisement
Advertisement