Advertisement
@resale24 0
Advertisement

Tag kawan anda utk dapat freegift dan harga diskaun murah kaw2.. Pm segera utk harga murah 01115888109 atau tekan link di bio.. Harga murah kaw2.. Kalau beli dapat 6 freegifts!! Harga lagi murah drpd Apple Store!! Boleh jimat sehingga RM 200 - RM 300.Harga students!! #iphone #iphoneoriginal #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone6splus #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone4 #iphone4s #apple #usset #ori #hargamurah #hargastudent #hargapromo #murahkawkaw #bukanclone #bukanfake #dapatfreegift #viral #trending #sale #oriset

Postage utk hari nie.. Tag kawan anda utk dapat freegift dan harga diskaun murah kaw2.. Pm segera utk harga murah 01115888109 atau tekan link di bio.. Harga murah kaw2.. Kalau beli dapat 6 freegifts!! Harga lagi murah drpd Apple Store!! Boleh jimat sehingga RM 200 - RM 300.Harga students!! #iphone #iphoneoriginal #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone6splus #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone4 #iphone4s #apple #usset #ori #hargamurah #hargastudent #hargapromo #murahkawkaw #bukanclone #bukanfake #dapatfreegift #viral #trending #sale #oriset

Tag kawan anda utk dapat freegift dan harga diskaun murah kaw2.. Pm segera utk harga murah 01115888109 atau tekan link di bio.. Harga murah kaw2.. Kalau beli dapat 6 freegifts!! Harga lagi murah drpd Apple Store!! Boleh jimat sehingga RM 200 - RM 300.Harga students!! #iphone #iphoneoriginal #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone6splus #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone4 #iphone4s #apple #usset #ori #hargamurah #hargastudent #hargapromo #murahkawkaw #bukanclone #bukanfake #dapatfreegift #viral #trending #sale #oriset

Advertisement

Tag kawan anda utk dapat freegift dan harga diskaun murah kaw2.. Pm segera utk harga murah 01115888109 atau tekan link di bio.. Harga murah kaw2.. Kalau beli dapat 6 freegifts!! Harga lagi murah drpd Apple Store!! Boleh jimat sehingga RM 200 - RM 300.Harga students!! #iphone #iphoneoriginal #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone6splus #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone4 #iphone4s #apple #usset #ori #hargamurah #hargastudent #hargapromo #murahkawkaw #bukanclone #bukanfake #dapatfreegift #viral #trending #sale #oriset

Tag kawan anda utk dapat freegift dan harga diskaun murah kaw2.. Pm segera utk harga murah 01115888109 atau tekan link di bio.. Harga murah kaw2.. Kalau beli dapat 6 freegifts!! Harga lagi murah drpd Apple Store!! Boleh jimat sehingga RM 200 - RM 300.Harga students!! #iphone #iphoneoriginal #iphonex #iphone8 #iphone8plus #iphone7 #iphone7plus #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone6splus #iphonese #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone4 #iphone4s #apple #usset #ori #hargamurah #hargastudent #hargapromo #murahkawkaw #bukanclone #bukanfake #dapatfreegift #viral #trending #sale #oriset

Advertisement
@mrifixmy 0

Wow!Never forget your charger again because it’ll be on your wrist. Pick one up in the link in our bio they’re selling like crazy!

Advertisement

Feedback customer . Cepat selit order sementara harga murah KAWKAW!! Gila tak tengok harga? Hahaha. Ini original . Masih ragu-ragu? Boleh usha feedback di @iphonebyido . Kita tak sanggup nak jual clone, kesian kawan kawan nak pakai iphone bila dapat clone. Clone ni body memang sama tapi ia hanyalah android. . KENAPA PERLU BELI DENGAN KAMI? . Warranty 1 year @idofficial_ . Free tempered glass Free casing Free apple id Free powerbank Fullset Free postage Free COD Freegift berlambak . Kami menawarkan warranty for LCD & Battery upgrade to 5months. Korang boleh pergi mana-mana kedai mesti dorang cakap warranty 1bulan kan. Sama ja tapi company kami tawarkan warranty yang lebih lama untuk you guys percaya kami punya produk tak ada masalah. . . Taknak lah pakai sebulan je, LCD dah rosak battery dah kembung. Bila kembung tu yang jadi panas. Ingat yea battery perlu ditukar at least dua tahun sekali. . . iphone 7/7plus/8/8plus/x adalah MYSET & warranty 1 year apple store. Nak join kutu turn awal segera whatsApp . 0135655447 #kutuiphone #kutuiphonemurah #trustedseller #iphoneoriginal #iphone #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #igphone6s #iphone6splus #iphone7plus

Tengok geng, byk iphone yg kami postage semua sampai dlm masa sehari / 2 hari jeee. Tak payah nak tunggu lama lama beli pre order. Dahla harga yg kami bagi ni murah giler lepastu freegift pulak bersepah, postage pun kami tanggung tauuuuuu so korang payment harga iphone sahaja dan yg lain kami bagi FREEEEE semuaaaa eheheeh. Iphone kami jual memang confirm original dan warranty setahun so jangan takut jangan segan silu nak wasap admin untuk tahu harga iphone - - #iphone4s #iphone4 #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonese #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphone8plus #iphonex #iphoneshot #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #iphonemurahoriginal #iphoneori #iphoneonly #iphonesecond #iphonepic #iphonenography #apple