Halloo guys , Ada kabar gembiraa yang mau ikutan make up class dimana pun ( dalam kota or luar kota ) Kita lagi restock Ringlight yang 42cm Untuk hadiah kalian setelah ikutan make up class ️ Jadi warna led ringlight nya bisa request sis .. hanya untuk 5 orang tercepat Untuk info lebih jelas silahkan contact person Line : Izzygalery ( tanpa @ ) WA 082387406203 *Available for booking make up service •PAKET + make up prewedding / wedding •make up keluarga pengantin •make up bridesmaid •make up birthday party •make up graduation/prom •make up party dan lainnya 🤗 Based On Appointment ️ For more info : Whatapps : 082387406203 Boleh langsung chat DM #makeuppkumurah #makeupclasspku #makeupartist #izzygalery #makeupwisuda #makeuppartypku #pekanbaru #pku #makeupwedding #prewedding #makeup #privatemakeupclass #makeover #makeuplover #makeupbyme #makeuplooks #makeuplooksgood #photography #makeuppku #murahmeriahbang

Você pode encontrar Bellaoggi na Hinode, distribuidor exclusivo no Brasil Bellaoggi vem diretamente da Itália para celebrar a beleza brasileira e destacar o que você tem de melhor. Criamos uma linha completa de maquiagem feita para todos os tipos de mulheres, porque acreditamos que a beleza vem de todo o lugar. E de toda mulher. #bellaoggi #reiventesuabeleza #makedaitália #falecomahinode #hinode #maquiagem #beleza #makeup #makeups #makeuptime #lookdodia #makeuplooks #instamakeups #ilovemakeups #fashion #cosmesticos #makeuplovers Seja um consultor(a) Hinode. Faça parte de nossa equipe (27) 99982-8798

Maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #foundation88 _ Lets the testimony do the talking . [ "haa nak bagi feedback pasal foundation 88 ni, byk kali saya pakai, alhamdulillah sesuai walaupun warna kulit muka saya agak gelap. Naik seri la org kata haha. Yg bestnya , botolnya kecik tapi tahan lama, sebb x perlu pakai byk. Mmg best dan puas hati sgt ngan foundation ni. Insya Allah nnti saya nak order yg botol besar pulak hehe " ] _ Happy customer happy us , tq dear sebab sudi bagi ur honest feedback tau . p/s: Haa sudah terbukti kan , foundation 88 ni mmg superb! Ramai yg dah bagi +ve feedback tau. Kalau korang tak caya, korang haruslah cuba trial foundation ni , rm29 je uolss . Bagi yang ingin mencuba kehebatannya dan ingin memilikinya, whatsapp maya sekaranggg #fastreply in sha allah _ Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah http://www.wasap.my/60149084485 #luthmayaver88feedback . #ver88ori #ver88originalmurah #ver88official #ver88malaysia #ver88murah #sayajual #eityeightmurah #eityeightmalaysia #ver88original #ver88bounceuppact #ver88official #ver88orimurah #ver88malaysia #ver88originalmurah #eityeightmurah #eityeightoriginal #makeuplooks #makeuplover #makeupjunkie #makeupgoals #eyeliner #makeupfanatic1 #eyeshadow #makeuptalk #makeuptutorial

Assalamualaikum #malaysia . . Hi, maya nak share lagi fresh testimoni from customer about #bounceupowder88 _ Lets the testimony do the talking _ Happy customer happy us . p/s: best sellers item ver.88 (liquid foundation), now we have trial pack, hanya rm29 bagi sebotol 5ml. Bagi yang ingin mencuba kehebatannya dan ingin memilikinya, whatsapp maya sekaranggg #fastreply in sha allah _ Whatsapp maya atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah http://www.wasap.my/60149084485 #luthmayaver88feedback #ver88ori #ver88originalmurah #ver88official #ver88malaysia #ver88murah #sayajual #eityeightmurah #eityeightmalaysia #ver88original #ver88bounceuppact #ver88official #ver88orimurah #ver88malaysia #ver88originalmurah #eityeightmurah #eityeightoriginal #makeuplooks #makeuplover #makeupjunkie #makeupgoals #eyeliner #makeupfanatic1 #eyeshadow #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplove #sayajual #hantaranmakeup #makeup #hantaran #makeupartist #makeuplover #makeupgoals

Cada día más humana, menos perfecta y más feliz! recuerden amigos la perfección no se mide por el físico sino por el corazón Ph. @click.emotions