Ja një fakt i vogël. Do të vdesësh. 1939. Gjermania naziste. Vendi mban frymën. Vdekja kurrë nuk ka qenë më e zënë me punë se tani. Lizeli, një vajzë nëntë vjeçare, jeton në rrugën Himel me familjen që e birësoi. Prindërit ia dërguan në një kamp përqendrimi. Lizeli vidhte libra. Kjo është historia e saj dhe historia e banorëve të asaj rruge kur nisën të binin bombat. #maniaket_e_librit #markuszuzak #roman #libra #lexojme #lexojmësëbashku #jetomelibrin #vjeshte #vjeshtojmelibra #diskutime #sugjerime #tetore #tirane #shqiperi #bookstagram #goodreads #readingtogather #readalbania #albaniareads #forums #discusion #autumn #october #tirana #albania #2017️

Dennis is pumped that @davidlehmanphoto will be returning back to Nairobi tomorrow after a successful pilot in South Africa! The students can not wait to see him!

Aplikim i acidit hialuronik me qellim shtimin e volumit te buzeve. Foto para dhe 2 jave pas trajtimit. -aplikim i kremit anestezik -diskomfort minimal -procedura zgjat rreth 15 min -efekti zgjat rreth 6-9 muaj ne varesi te karakteristikave individuale -gjendja e buzeve pas periudhes se efektit te fillerit eshte me e mire se para aplikimit. #lipfiller #lipenhancement #hyaluronicacid #injections #drsilvanamishtaku #klinikavivia #spitaliamerika #spitaliamerikan3 #tirana #albania #tirane #shqiperi

Buza mund të ketë shumë forma dhe madhësi të ndryshme. Çelësi për një procedurë të bukur të zgjerimit të buzës është për të ruajtur konturat e duhura dhe të balancuara në mes të buzës së sipërme dhe të poshtme dhe me pjesën tjetër të tipareve të fytyrës. __________________________ Rezervoni tani: +355 66 4000 222 info@sibel.al #lipaugmentation #lipinjections #lipshape #klinikasibel #bllok #tirane

Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë në pozicionet: VoIP system engineer Administrator sistemesh Mund të dërgoni CV tuaj në hr@digicom.al Na kontaktoni në 045600111 për #digicominternet të shpejtë dhe të sigurt, si edhe na bëni share. www.digicom.al #internet #tirane #happy #europe #photooftheday #quality #top #innovation #best #speed #fiber #nejemifiber #team #work #job #shndrit