Advertisement
Advertisement
Advertisement

do you remember the first time you heard take me to church and you felt your skin melt off your body? | second pic: yes we have our 3 year old sister’s “art” in the living room

@x_flexing 2
Advertisement
Advertisement

Только что прожила совершенно бесценный момент - когда идёшь по улице и вдруг на секунду забываешь в каком ты городе 🤷‍️ У вас такое бывало?

7.Tidur tanpa menggunakan bantal (sesekali) Cara tambah tinggi badan yang ketujuh adalah dengan tidur tanpa menggunakan bantal. Tentu tidak kami sarankan untuk melakukannya setiap hari, cukup 2-3 kali saja dalam seminggu. Hal ini untuk menjaga postur tubuh supaya lebih tegak karena kebanyakan orang yang tidur dengan bantal terutama guling kurang bisa menjaga posturnya sehingga sering menekuk saat tidur. ------------- Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @bestbody_calcium.my2 . . Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . Whatsap : +6014-663-0131 wechat id : herbalidealmy . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @bestbody_calcium.my2 #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams