Salah Satu Favourite Pak Azad Restaurant BONDA SARAH CAFE, Bertam Kepala Batas penang.. Blh Contact 0192209140 / 0174292132 Kak Seri/Kak Yati.. Yg best tu utk orang seberang blh order online..

Jom Ramai Ramai datang ke Sunway Velocity Mall JLN Cheras Kuala Lumpur.. So kalau singgah di sini jgn luoa mai nah all ky beautiful fanssz.. Semua orang boleh Makan.. Halal uollsss .. jom try.. for more info please contact 0125592068 mr Frankie Banyak Outlet uollssss ️Simpan Ampat ️Bayan Lepas ️Gurney Paragon Mall ️Sunway Carnival Mall SEDAPPPPP BESTTTT @irazamharir @xixiang_kaya_kopitiam

#mygolddigger MIRI,SARAWAK Pada 21/10/2017 Sabtu ini.. ️Masuk adalah PERCUMA ️Banyak hadiah utk dimenangi (10gram emas 999.9 FREE Watsapp kehadiran anda.. PESANAN : ini bukan meet n greet, ini 100% jual beli emas.. Watsapp now 0192488177

MALAM INI LIVE FB BERSAMA FBI @faizalfbi76 promo #jamuchocoyeng2 & #putihcandyyengyeng 8.30 malam ini.. SECARA LIVE.. jgn lupa bersama saya Azad Jazmin dan my soul partner @eirasyaziraofficial To all my fans di MIRI SARAWAK.. Pelancaran #mygolddigger di ‘PARK CITY EVERLY HOTEL MIRI, Jalan Temenggong Datuk Oyong, LAWAI ROAD MIRI SARAWAK.. ️Masuk Adalah PERCUMA ️Makanan DISEDIAKAN ️Peluang Menang Emas 10gram FREE ️Banyak lagi hadiah menanti anda Watsapp kehadiran anda wahai orang MIrI 0192488177 Now Sementata tempat masih ada..

Pic Kebaya Moden Merah macam tak mengandung 23/09/2107 nampak macam normal riang dan ria But hari ni my beautiful wife @eirasyaziraofficial 7 Bulan pregnant... lagi 2 bulan nak beranak.. Ya Allah dasyatnya Kebesaran mu Ya Allah.. Terima Kasih Ya Allah.. Satu lagi permintaan saya ya Allah.. tolong sat bg rezeki yg sama macam saya kat semua peminat2 saya yg nak anak sangat sngat.. itu saja permintaan saya Ya Allah..

@azadsyazirarose 1028

Meet N greet with Ambassador Mygolldigger di fourpoint hotel sandakan... bersama sama pembeli pembeli emas di #mygolddigger mereka sudah.. Anda bila lagi? watsapp now 0192488177

WOW my bestfriend bakal beraksi di teater 'BAHARA EMAS' walaupun kawan aku ni sebenarnya legam macam aku jugak.. tetapi nampak keemasannya.. Tq my man @alongeyzendy for inviting me... Good luck brotha.. 18 gua sampai...

Anda tgk Sendiri, Anda nilai sendiri... puas hati watsapp saya 0192488177

Assalamualaikum Sebagai rakyat Malaysia, saya rasa teruja bila kerajaan memberikan peruntukan bagi membaik pulih masjid dan surau rosak di Kelantan. Nampaknya, pembangunan pusat beribadah sebegini terus menjadi keutamaan kerajaan di samping pembangunan-pembangunan lain dalam negara. Syukur! Proud to be Malaysian!!! Alhamdulillah #negaraku #pusatibadahterusdiperkasa #najibrazak #ilovemalaysiasomuch

Arra arra.. ada saja yg nak menyampuk.. hehe but cute lah.. Sandakan here we come... #mygolddigger Pelancaran Mygolddigger di Sandakan Sabah. Bertempat di Hotel FOURPOINTS by sheraton Sandakan Sabah.. Jam 8.00 Malam MASUK ADALAH PERCUMA DAN MAKANAN DISEDIAKAN... WATSAPP NO 0192488177 NOW for more info Orang Sandakan Jom kita ke #mygolddigger 0192488177 0192488177 0192488177