Diana bersauna start dr last year lagi. Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni. Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! Mmg best sgt kesan dia boleh slim kan bdn+kulit bertambah gebu. Bdn pun rasa fresh je. Masa first buat dulu, diana guna sauna steam warna gold. so skrg lps bersalin ni, diana nak try sauna infrared ni pula. Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana! Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia Siapa yg berminat boleh follow instagram @saunaku.hq atau Facebook SAUNA D’HOME dan juga semua agen2 sah mereka di seluruh Malaysia! Atau boleh contact 0162335295 nisa. 0197355295 nor. #saunaku #saunaku .hq #sauna #saunadhome #hawafit #saunadirumah #saunakuu

@dianarafar 16

Masa diana mengandung kayla 8 bulan jumpa kak iti kami saling mendoakan... ya Allah happy dgr berita gembira ni... moga Allah sentiasa melindungi kandungan ... diberi kesihatan yg baik utk baby dan dato @ctdk amin... congrats Dato khalid and Dato siti

@dianarafar 89

Pakcik selalu bising dia kata kenapa stock kopi badang dia aksyik habis jee hihi sb kita org 1 family minum byk kali.. kopi ni buat diana rasa nk minum je sb sedap sangat, minum byk pun tak pening.. ramai yg dtg umah, diana hidang kopi badang ... semua tanya kopi apa ni diana... kita ckp ni kopi yg zamarul duta tu... stock byk kat umah sb tu kita aksyik buat jer ramai gak tanya kat mana nak beli mana nak dapat.. kita tak jual kita share je sb kopi ni terbaik .. korang follow je ig @kopibadang klu nak beli ok! Try lah memang sedap

@dianarafar 41

Sblm tdo cuba amalkan jus periuk dari @hq.mamariam rasa sedap badan segar tdo lena bgn pagi rasa sgt fresh! Alhamdullilah dah hbs pantang pun diana still minum lagi jus periuk ni utk kekal kan kesihatan dalaman dan luaran.. tq @hq.mamariam

@dianarafar 10

Diana bersauna start dr last year lagi. Masa tu diana rasa bdn naik, then jumpa pulak sauna dr brand Saunaku ni. Lps guna mmg diana rasa baju jd longgar! Mmg best sgt kesan dia boleh slim kan bdn+kulit bertambah gebu. Bdn pun rasa fresh je. Masa first buat dulu, diana guna sauna steam warna gold. so skrg lps bersalin ni, diana nak try sauna infrared ni pula. Sbb yg ni lg senang nk guna, just plug in je terus panas! Happy pulak bila warna sauna ni pun blend in dgn environment rumah diana! Saunaku ni trusted brand tau, 8 tahun dah dlm pasaran Malaysia Siapa yg berminat boleh follow instagram @saunaku.hq atau Facebook SAUNA D’HOME dan juga semua agen2 sah mereka di seluruh Malaysia! Atau boleh contact 0162335295 nisa. 0197355295 nor.

@dianarafar 17