Advertisement

Salam korang,harini diana nak share dengan korang satu rahsia.tapi korang jgn terkejut tau sebab harga product ni cuma RM7.90 je. Ig @seridarass ada jual 3 product yg 1000x lebih berkesan dari vitamins & buah buahan.sebab penyerapan khasiat product ni sgt cepat bertindak dgn tubuh badan manusia. Dia jual sSLIMMING DRINK,BEAUTY DRINK & MILKBOOSTER. Konsep product dia best sangat! Cuma rebus jadikan pati n amalkan minum seminggu. Kalau korang nak cepat kurus tanpa perlu diet extrem dan bersenam,korang minum lah SLIMMING DRINK.kalau korang nak cepat putih melepak dan hilang jerawat jeragat n parut degil korang minum lah BEAUTY DRINK,kalau korang yg menyusu badan nk tmbah susu badan,nak hilangkan air liur dan nafas yg berbau kurang menyenangkan tu,korang minum MILKBOOSTER.memang sekejap je korang akan dpt tgk kesan dia tau. Sebenarnya byk lg khasiat product ni tp korang follow je ig @seridarass n tgk khasiat2 dia. Haaa siapa2 yg nak extra income yg lumayan skrg diaorg tgh buat promo untuk stockist! Cuma rm190 tanpa cas tersembunyi korang dah blh join stockist.yg bestnya diaorg akan guide korang cara nak letopkan jualan. Biasa nya untuk stockist rm600 paling min tau. So korang,cepat jgn lepas kan peluang keemasan ni.product dia senang jual tau sbb mmg berkesan sgt! 100% natural 0 chemical!

@dianarafar 39
Advertisement

Diana sekarang rasa lebih seronok bila gosok baju. Dulu risau je baju terbakar bila tinggalkan iron time gosok baju. Sekarang tak risau dah sebab Philips PerfectCare Compact Steam Generator Iron GC7805 by @philips_my ni selamat untuk digunakan dan tak mudah terbakar dengan teknologi baru intelligent automatic steam performance ni. Selain jimat tenaga, mudah je nak adjust temperature dia dan baju terus licin dengan sekali gosok tak kira apa jenis kain sekali pun. So, Diana sarankan semua orang utk guna Philips iron ni especially mak2 kat luar sana. Diana nak share jugak promo yang exclusive dari Philips dari Lazada! Layari laman web ni sekarang: http://bit.ly/PhilipsOfficialStore-MY #philipsmy #philipsnoburn

@dianarafar 79
Advertisement

Fuhhh lega dah dapat jumpa produk utk lebat kan rambut kayla ... ramai diana dah dgr testimoni produk ni pakai satu botol je dah lebat rambut baby... tq so much @mamadontworryhq nanti i beli lagi ya malam ni jugak pakai kan kayla ok...

@dianarafar 43

@babyhoodmalaysia - If you are looking for a beautiful sleigh cot, packed with great features at a hot price, look no further – the babyhood Classic Sleigh has the famous babyhood smooth single hand internal drop side so no heavy bending and trying to stretch across the length of the cot, clear grade plantation timber, 2 level base adjustment and lots of great features in a large cot at a fantastic price with a bonus toddler rail in a beautiful classic sleigh. Now you don’t have to settle for cheap grocery store quality cots – something special at a price that will keep you smiling. #babyhoodmalaysia #sleigh #babycot #baby #babygirl #babyboy #malaysianmums #malaysianparents #malaysianbabies #babies #anakku #manjaku #sicomel #bayi #sayangku #nurseryinspo #nursery #nurserydecor #babyfurniture @kaylareysha

@dianarafar 12

Assalamualaikum, Hi, Its Putra Aziz from COSRY! Cosry kini melancarkan kempen “Cosry Sponsorship Program 2018” bermula 1 Disember 2017. Cosry bakal menaja wedding dress bernilai RM20,000 kepada 3 bakal pengantin 2018. As to spread this good news, we are so glad if you could help to post/share below content in your FB Fan Page, IG , Whatsapp and any other social media accounts. Visit our FACEBOOK PAGE @cosryofficial now! Or Click on this LINK to register : https://tinyurl.com/naksponsorcosry1 https://tinyurl.com/naksponsorcosry1 https://tinyurl.com/naksponsorcosry1 Cosry sangat menghargai jasa baik anda Thank You!

@dianarafar 13
Advertisement
Advertisement

Untuk Diana yang hari2 sibuk dgn urusan anak2, memang Diana pilih Philips PerfectCare Elite Steam Generator Iron GC9660 by @philips_my ni. Tak payah nak adjust temperature, jimat tenaga, dan baju pulak terus licin dengan sekali gosok! So, Diana sarankan semua orang utk guna Philips iron ni especially mak2 kat luar sana sebab ia selamat dan tak terbakar dengan teknologi Optimal Temp ni. #philipsmy #philipsnoburn

@dianarafar 48

Salam maulidur Rasul... salam jumaat utk seluruh umat islam seluruh dunia... selawat ke atas junjungan kita Nabi Muhammad S.a.w ️

@dianarafar 11

Apakah yang mencetuskan pergaduhan ini? Bagaimana mereka memperbaiki hubungan mereka? Untuk tahu kesudahannya, layari https://m.facebook.com/Blckvisuals/ @blckvisuals @kopibadang

@dianarafar 14