Advertisement
Advertisement

Ramai ada lengan berlemak kan..bila kurus sikit jadi lembik tak firm pula.. apa nak buat? Perlu berdiet dan pastikan pembakaran lemak secara total termasuk bahagian lengan. Jom minta coach linda @azlinda_ariffin1 ajar dan berikan tekniknya. . . . Untuk tips turun berat, teknik berdiet yang betul, teknik senaman FOLLOW BIO COACH @azlinda_ariffin1 @azlinda_ariffin1

Advertisement

YEAR END SALE!! Grab it fast!! While stock last!! DM or WHATSAPP 0193201102 NOW!!!

Advertisement

Assalamualaikum. Good Morning. Hari ni, eira nk review foundation dari @belovasecret.hq Foundation ni akan buat kulit muka korang natural glow and flawless gila! Plus foundation ni ada spf tau yang dapat lindungi kulit korang! Tkpercaya? try grab satu and you will never regret! You all boleh follow ig and page foundation ni! Page FB : Belova Secret Hq Instagram : Belovasecret.hq And, kalau nk fast respond you all boleh whatsapp : 011-27722293 atau 011-27722294 Pencarian Agent & Stockist juga dibuka kepada sesiapa yang nk jana pendapatan! Follow sekarang tau!

Advertisement

Khasiat & kelebihan combo set JAMU CHOCO & PUTEH CANDY YENG YENG, awet muda, boleh kuruskan badan, mengurangkan keputihan, stabilkan haid&hormon, bantu meningkatkan susu ibu, merawat luka dalaman(wanita bersalin), meningkatkan tenaga, kurangkan sakit sendi&sengal, menguat&mengecutkan rahim, menguatkan tulang,rambut, cegah kanser serviks&payudara, mencantik&melembabkan kulit, melancarkan peredaran darah. Berminat? Boleh DM OR WHATSAPP 0193201102 for more details.

Assalamualaikum. Tahu tak kat mana nak cari twins stroller macam ni ye? Maybe ada yg jual online ke? Info please

Assalamualaikum. Salam Maulidur Rasul. #reviewbyeirasyazira #igreviewbyeirasyazira Siapa kat sini kerap bersin setiap pagi? Eira pon dulu selalu bersin-bersin. Dah tu nak makan seafood pon pikir banyak kali. Semua kena pantang. Stress tak? Tapi sekarang korang dah boleh senyum meleret dah. Anak eira yang selalu selsema batuk pon beransur pulih. Sembur-sembur kat tzone atau dada je. Bangun tido dah sihat balik. 1 family bole pakat pakai. Semunya terdiri dari 100% bahan natural tau. Ni lah penangan semburan HAPPY BOO. Ibarat jatuh cinta pandang pertama chuolls! Korang bila lagi? Yang paling best kan, bkn kanak-kanak je bole pakai tau. 1 family bole pakat pakai. Semunya terdiri dari 100% bahan natural. Jom cepat follow rapat-rapat ig @happyboo.hq. Banyak sharing info & testimoni best dalam tu.