Advertisement

Bila dunia tak lagi berpaling pada kita, we back to basic... kembali pada Rawatan Islam kerana usaha perubatan cara moden doktor kata X ada apa2. Terima kasih Hot Model 8am dah jrmput saya kesini dan petang ni tolong hantar ke Airport pula. Alhamdulillah masih ada tersisa manusia ikhlas mcm ni

@kosserani 0
Advertisement

4days without workout sebab sakit memang X larat bawa badan & kepala tapi mission nak fit dan New Look 2018 tetap kental so kita buat cara lain buat 4pac dulu (kemudian 6pac). Baring2pun berMuscle. Lately ramai yg DM bukan setakat dlm Malaysia, malah Indonesia & Thailand. Seronok juga tapi aku tau ianya hanya perasaan dan first Impression je, bila dah, dapat... org akan buat kita mcm patung dan hamba dan bukan itu saja... malah tanpa rasa appreciate dan TQ serta biarkan ko tidur sendiarian berbulan #fit #fitness #roadtofit #muscle #misterphysic #gym #picoftheday #photooftheday #pinoy #philippines #instagram #style #stylo #sabahan #sabahanguy #asianhunk #asianguys #hunk

@kosserani 5

Ada byk kisah yg ingin aku ceritakan tapi busy tiba2 dan sakit melanda. Nantilah aku kongsikan. Dah mamai dan sleepy lepas, makan ubat. Tidur kat sofa je senang nak ke, toilet sebab kepala berat dan badan berat nak bawa. Ya ALLAH lindungilah hamba dan, sembuhkan lah hamba cepat. Lusa dah ada shooting kat, Sabah, jika sakit lagi camana. Bulan depan ke Sabah lagi conduct Modelling Class selama 2hari dab lepas tu ke UK utk photoshoot jenama kasut yg dipadankan dgn baju saya.

@kosserani 1
Advertisement

Pegi Hospital tadi doktor kata X ada apa2, cuma demam biasa. Tapi sejak, semalam kepala mcm nak pecah dan badan berat X larat bawa manakala rasa seram sejuk tapi body panas mcm api. Bubur for my Lunch + Dinner. Sejak semalam tak dinner kerana tak ada selera. Lain mcm rasa sakit ni sampai soul rasa mcm diseru. Biarlah orang buat kita jgn kita buat org. Allah ada

@kosserani 18

Pergi juga walau kepala rasa berat dan badan berat rasa tak larat nak bawa kerana nak cepat baik... lusa kena ke Sabah utk shooting

@kosserani 7
Advertisement

Terpaksa masuk tidur awal. Malam ni pelik, kepala macam nak pecah, badan seram sejuk.. rasa sejuk sangat tapi badan macam api. Tak larat bawa badan. Tiba2 teringat mesej seseorang yg dia ada diturunkan ilmu dan boleh biat aku teruk. Ya Allah, lindungilah hamba mu ini dari ilmu hitam...Aamiin Yarabbul Alamin. :(

@kosserani 7
Advertisement

Grrrr.... so hungry, waiting for my order hehehe at KLCC Foodcout, where is my order.. ? hehehe

@kosserani 0

Yeayyy it's new Boutique. Actually there is A lots of things that I wanna speak out about my relationship happen lately. Let me tell U, guys next time because for now I need to focus set up new Boutique. Really busy right now and some more I'll be going to Sabah for shooting next week. We see la mana yang sempat kita selesaikan balik dari Sabah baru sambung balik. #fashion #designer #fashiondesigner #sabahan #sabahanguy #style #stylo #model #malemodel #2018 #2018goals #newtarget #picofday #pinoy #photoofday #fitness #fit #runway #catwalk

@kosserani 1

Sexy lips, kissable lips. So cold this morning... bestnya golek2 dan manja2 kat sofa. Lazy to wake up tapi kena ON AIR hari ni. Jika, boleh nak lepak2 je at home, lagipun badan sakit2 dah near 2weeks never stop Workout. Bestnya jika ada yang help to massage my body huhuh. #bodygoals #fitness #fit #bodylean #hunk #lips #bodyfit #malemodel #pageant #designer #malepageant #roadtofit #photooftheday #picoftheday #pinoy #fashionshows #hot #hotmodel #muscle #gym #coach #style #stylo #sexylips #kissablelips #philipines #sabahanguy #2018 #misterphysic #newtarget

@kosserani 3

PM tepi ya.. Nak cari Part Time Lover... ada tak? sebab next week nak ke Sabah ada shooting dan lepas tu nak ke UK pula ada photoshoot produk kasut yg padankan Baju2 Rekaan saya. Perlu Part Time Lover dgn kadar segera utk bagi makan my cats ...hanya perlu ke, rumah saya tiap dua hari (every 2 days) bagi makan my cats. Jika terbukti rajin... boleh jafi Full Time Lover :) #roadtofit #sabahan #picoftheday #photooftheday #2018 #photography #fit #fitness #malemodel #pinoy #pageant #malepageant #hunk #hunks #asianguys #asianhunk #designer #runway #fashionshows #style #stylo #borneo #philipines #newtarget #sabahanguy #newtarget #tanakwagu #cats #catslover #misterphysic

@kosserani 10