Advertisement

Finished Sora From No Game No Life Special collab with @saalwaa_art I make it in a hurry, the most fun part of making this work is making a gradation on sora shirt . Seadanya aja yak, yang penting ngepost :" target 2018 bikin 100post buat ngalahin om @yayan_1303 si mesin gambar :" walapun tampak mustahil sih Hope u like it Request from @saalwaa_art DM for request © to original artist . Art Partner: @ravelion @saalwaa_art @yayan_1303 @cyanzan @maldi_art_ @mas_ricky_acong_subroto @decky3112_ . #animedrawing #artfeatbytom #animeartassistant #animeart_feature #animearttr #animegaleryart #1vs1_3vil #animeartcollective #animeartstation #animeartshelp #anime_sketches25 #evil_feature #art4anime #worldofnerdart #artzeverywhere #otakus_art #animeartist_support_ron #showanimeart #art_anidrawindo

@ravelion 79

Finished Tsugumi From Nisekoi I love short hair girl beautiful, good at cooking, a little tomboy but sometimes feminine I've been wanting to draw it for a long time . Spesial collab bareng @maldi_art_ jangan lupa follow orangnya, tampan dan jago gambar lho, sayang udah ada yang punya Hope u like it Request from @maldi_art_ DM for request © to original artist . #animeartassistant #animeart_feature #animearttr #animegaleryart #1vs1_3vil #animeartcollective #animeartstation #animeartshelp #anime_sketches25 #evil_feature #art4anime #worldofnerdart #artzeverywhere #otakus_art #animeartist_support_ron #showanimeart #art_anidrawindo

@ravelion 85
Advertisement

Finished Yugi From Yugi Oh I rarely watch yugi oh, but I really like this one character . Kali ini pakai lining, agak rapi kan ?:"3 Ada yang pernah tamatin gamenya di ps 1? Hope u like it Request from @andryas_kun DM for request © to original artist . #animeartassistant #animeart_feature #animearttr #animegaleryart #1vs1_3vil #animeartcollective #animeartstation #animeartshelp #anime_sketches25 #evil_feature #art4anime #worldofnerdart #artzeverywhere #otakus_art #animeartist_support_ron #showanimeart #like4like #likeforlike #follow4follow

@ravelion 64

Finished Luffy From One Piece Second simple art from me, hmm seems more neat the previous . diusahakan lebih rapi untuk selanjutnya, pakai drawing pen deh :" walapun sebenernya males banget bikin line art pakai pen Hope u like it Request from @saalwaa_art DM for request © to original artist . #animeartassistant #animeart_feature #animearttr #animegaleryart #1vs1_3vil #animeartcollective #animeartstation #animeartshelp #anime_sketches25 #evil_feature #art4anime #worldofnerdart #artzeverywhere #otakus_art #animeartist_support_ron #showanimeart #like4like #likeforlike #follow4follow

@ravelion 59

Finished  Midoriya From Boku no Hero Academia I'm new with simple art, it seems a little strange to make simple art, but I still enjoy it . Efek sibuk cuma bisa bikin simple art Hope u like it Request from @ceysarick_art DM for request © to original artist . #animeartassistant #animeart_feature #animearttr #animegaleryart #1vs1_3vil #animeartcollective #animeartstation #animeartshelp #anime_sketches25 #evil_feature #art4anime #worldofnerdart #artzeverywhere #otakus_art #animeartist_support_ron #showanimeart #like4like #likeforlike #follow4follow

@ravelion 66